762/5S

Профили

Триаголна турпијаКвадратна турпијаПлосната турпијаОкругла турпијаПолуокругла турпијаДоживотна гаранција

#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина тежина
Гарнитура турпии, мазни 612933 762/5S - 5 1020
Плосната турпија со рачка, фина 760HS 200 1
Полукружна турпија со рачка, фина 761HS 200 1
Округла турпија со рачка, фина 763HS 200 1
Триаглеста турпија, фина, со рачка 764HS 200 1
Квадратна турпија со рачка, фина 765HS 200 1
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција
  • Прирачни

    Широкиот ранг на алати се наменети за различни целни групи на корисници. Стегите обезбедуваат брзо и едноставно стегање.Тркалата за сечење и брусење се создадени за работа и со цврсти и со меки метали, пластики, итн.
  • Моќен фат

    Алатите на Униор за силен фат се разликуваат по тоа што обезбедуваат силен фат на предметите на кои се работи без повреда. Водилките во стегите овозможуваат прецизно движење на челустите со брзо - подвижната рачка. Монтажата на ротационите основи овозможуваат да се прилагоди на предметот на кој се работи.
  • Материјали со врвен квалитет

    Добро осмислениот дизајн и прецизното производство спречуваат оштетување на предметите на кои се работи дури и под големо оптеретување. Со вакви карактеристики, ефикасните Униор алати се вистинскиот избор за занаетчиите кои бараат квалитетни, трајни и издржливи алати.