762/5 1/2S

Профили

Плосната турпијаПолуокругла турпијаКвадратна турпијаОкругла турпијаТриаголна турпијаДоживотна гаранција

#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина тежина
Гарнитура турпии, полуфини 619468 762/5 1/2S - 5 500
Плосната полуфина турпија со рачка 760H1/2S 150 1
Полукружна турпија со рачка, полуфина 761H1/2S 150 1
Округла турпија со рачка, полуфина 763H1/2S 150 1
Триаглеста турпија, полуфина, со рачка 764H1/2S 150 1
Квадратна турпија со рачка, полуфина 765H1/2S 150 1
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција
  • Прирачни

    Широкиот ранг на алати се наменети за различни целни групи на корисници. Стегите обезбедуваат брзо и едноставно стегање.Тркалата за сечење и брусење се создадени за работа и со цврсти и со меки метали, пластики, итн.
  • Моќен фат

    Алатите на Униор за силен фат се разликуваат по тоа што обезбедуваат силен фат на предметите на кои се работи без повреда. Водилките во стегите овозможуваат прецизно движење на челустите со брзо - подвижната рачка. Монтажата на ротационите основи овозможуваат да се прилагоди на предметот на кој се работи.
  • Материјали со врвен квалитет

    Добро осмислениот дизајн и прецизното производство спречуваат оштетување на предметите на кои се работи дури и под големо оптеретување. Со вакви карактеристики, ефикасните Униор алати се вистинскиот избор за занаетчиите кои бараат квалитетни, трајни и издржливи алати.