629CS7CR

Атрибути на производот

Set includes:

  • 7x socket wrench with CR handle (article 629CR) dim. 6, 8, 10, 12, 13, 14, 17
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура насадни клучеви со CR рачка 617032 629CS7CR 6 - 17 7
Насаден клуч со рачка CR изведба 629CR 6, 8, 10, 12, 13, 14, 17 7

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
  • Ергономски дизајнирани рачки

    Супериорниот квалитет на материјали употребен во линијата на Униор одвртките е надополнет со ергономски дизајнирани рачки за да се обезбеди одлично здржување.
  • Тро-компонентна рачка

    Со оваа комбинација на меки и тврди површини, специјалната тро-компонентна рачка - патент на Униор - осигурува комфорна и ефикасна изведба со минимален напор на рачниот зглоб додека се работи.
  • Фат отпорен на лизгање

    Способни да одговорат на различни профили на завртка и изложени иновативни трокомпонентни рачки, УНИОР одвртките осигуруваат голема ефикасност и фат отпорен на лизгање.