629CR

Атрибути на производот

 • врв од: специјален хард хром ванадиум челик, целосно зајакнат и кален
 • стебло на одвртка хромирано, врв појачан
 • рачка: ергономска форма
 • рачка - полипропилен
 • отвор во рачката за закачување
 • изработено по стандард DIN 3125

Профили

socket 6-pointPremium hard chrome vanadium steel

#title#
шифраWrench sizeAdditionsl lenghtLenghtDiameterтежина-- prazen stolpec -- 
6164044125225573
61640651252255,292
6164075.51252255,2103
61640861252255,2103
61640971252356,2123
61641081252356,2140
616411101252358,2157
616413121252459,2184
616414131252459,2186
616415141252459193
616416151252459185
616418171252459210

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Ергономски дизајнирани рачки

  Супериорниот квалитет на материјали употребен во линијата на Униор одвртките е надополнет со ергономски дизајнирани рачки за да се обезбеди одлично здржување.
 • Тро-компонентна рачка

  Со оваа комбинација на меки и тврди површини, специјалната тро-компонентна рачка - патент на Униор - осигурува комфорна и ефикасна изведба со минимален напор на рачниот зглоб додека се работи.
 • Фат отпорен на лизгање

  Способни да одговорат на различни профили на завртка и изложени иновативни трокомпонентни рачки, УНИОР одвртките осигуруваат голема ефикасност и фат отпорен на лизгање.