629CS5TBI

Атрибути на производот

Set includes:

  • 5x socket wrench with TBI handle (article 629TBI) dim. 6, 8, 10, 12, 13
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура насадни клучеви TBI рачка 612318 629CS5TBI 6 - 13 5
Насаден клуч со рачка TBI изведба 629TBI 6, 8, 10, 12, 13 5

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
  • Ергономски дизајнирани рачки

    Супериорниот квалитет на материјали употребен во линијата на Униор одвртките е надополнет со ергономски дизајнирани рачки за да се обезбеди одлично здржување.
  • Тро-компонентна рачка

    Со оваа комбинација на меки и тврди површини, специјалната тро-компонентна рачка - патент на Униор - осигурува комфорна и ефикасна изведба со минимален напор на рачниот зглоб додека се работи.
  • Фат отпорен на лизгање

    Способни да одговорат на различни профили на завртка и изложени иновативни трокомпонентни рачки, УНИОР одвртките осигуруваат голема ефикасност и фат отпорен на лизгање.