539/1PCT

Атрибути на производот

Set includes:

 • 2x external lock rings pliers, straight and bent, dim. 300
 • 2x internal lock rings pliers, straight and bent, dim. 300
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура Зегер клешти во торба 616736 539/1PCT - 4
Зегер клешти прави за надворешни прстени 532/1P 300 1
Зегер клешти за надворешни прстени, криви 534/1P 300 1
Зегер клешти внатрешни прави 536/1P 300 1
Зегер клешти внатрешни криви 538/1P 300 1

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Ергономски рачки

  Со ергономски рачки и специјално дизајниран фат, површината на Униор клештите обезбедува максимална удобност при работа и висока ефикасност со минимален напор.
 • Заштита на површината

  Клештите се изработени од одличен челик со специјален подобрен состав. Неколку модели доаѓаат со дополнителна хромирана заштитна површина.
 • Висока прецизност

  Со нивниот совршен дизајн и технолошка супериорност, клештите на Униор даваат a високо прецизно задржување во било кој случај на општа или наменска употреба.