476/1BI

Атрибути на производот

 • материјал: специјален плус јаглероден челик
 • ковани, целосно појачани и калени
 • минимална можност да се оштети жицата
 • долгите завршетоци овозможуваат дофаќање на жици во тешко достапни места
 • полирани челусти
 • завршна површина: хромирани по стандард ISO 1456:2009
 • робусни рачки изолирани со двокомпонентни навлаки
 • изработени по стандард ISO 5745

Стандарди

ДИН ИСО 5745-долги

Информативен лист

pdfОкругли клешти - 476/1BI

Повеќе за производот

Профили

Round jawsPremium plus carbon steel

#title#
шифраLenghtWidthThicknessAdditionsl lenghtDiameterтежина-- prazen stolpec -- 
607880140159392116
6078811601610492.5126

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

 • Ергономски рачки

  Со ергономски рачки и специјално дизајниран фат, површината на Униор клештите обезбедува максимална удобност при работа и висока ефикасност со минимален напор.
 • Заштита на површината

  Клештите се изработени од одличен челик со специјален подобрен состав. Неколку модели доаѓаат со дополнителна хромирана заштитна површина.
 • Висока прецизност

  Со нивниот совршен дизајн и технолошка супериорност, клештите на Униор даваат a високо прецизно задржување во било кој случај на општа или наменска употреба.