447/6

Атрибути на производот

 • материјал: специјален хром ванадиум челик
 • ковани, целосно појачани и калени
 • прихватната површина индуктивно појачана
 • завршна површина: лакирана црвено
 • изработени по стандард ISO 8976

Предности:

 • отвор на челусти подеслив во 7 позиции
 • специјалната испакнатина ги штити прстите да не бидат притиснати меѓу рачките на клештата

Профили

Jaws formPremium chrome vanadium steel

#title#
шифраLenghtThicknessMaximum tube diameterтежина-- prazen stolpec -- 
6073481756.526.5154
6031602407.535312
6050063008.542464

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Бројни дополнителни елементи

  Опсегот на цевастите клучеви е надополнет со други наменски алати за работа со цевни инсталации, како што се разни цевасти секачи и стеги, искречки алати, тест пумпи за работа со цевки.
 • Ергономски облик

  Специјалниот фат на цевастиот клуч, благодарение на својот ергономски облик, секогаш лежи на дланката совршено додека изведувате цврст, нелизгав фат на цевките, без обзир на нивната форма или широчина.
 • Лесна монтажа

  Униор алатите за цевки дозволуваат безбедна и ефикасна монтажа на водоводни системи, бидејќи тие пренесуваат многу дополнителна сила на цевките и обезбедуваат силен и сигурен фат без завртки или штрафови.