436/4P

Атрибути на производот

 • материјал: специјален плус јаглероден челик
 • ковани, целосно појачани и калени
 • ивиците за сечење се индукционо појачани
 • со повратен федер
 • фино брусени челусти
 • завршна површина: фосфатна по стандард ISO 9717
 • рачки обложени со пластика

Употреба:

 • Тие се со намена за одржување на пиштолите за заварување под лак со плин (MAG/MIG заварување)
 • нечист млазник
 • отстранување на вид на водена прашина во и надвор од млазникот
 • отстранување на водена прашина од завршеток на млазник
 • чист млазник
 • отстранување и монтирање на млазник
 • отстранување и монтирање на врв
 • сечење жици
 • за целосно сечење жици
 • монтажа на чаура, отстранување и монтирање
 • заковување

Повеќе за производот

Профили

Instructions for safe usePremium plus carbon steel

#title#
шифраLenghtWidthDiameterThicknessAdditionsl lenghtтежина-- prazen stolpec -- 
6164931802531059212
616494210343.51180306

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

Нечиста бризгалка

Отстранување на прскалката од внатрешноста и надворешноста на бризгалката.

Отстранување на прскалката на завршетокот на бризгалката.

Чистење на бризгалка

Отстранување и монтажа на бризгалка

Монтажа и отстранување на млазник

Сечење жица

Сечење жица

Отстранување и монтажа на внатрешниот горилник

Ковање

 • Ергономски рачки

  Со ергономски рачки и специјално дизајниран фат, површината на Униор клештите обезбедува максимална удобност при работа и висока ефикасност со минимален напор.
 • Заштита на површината

  Клештите се изработени од одличен челик со специјален подобрен состав. Неколку модели доаѓаат со дополнителна хромирана заштитна површина.
 • Висока прецизност

  Со нивниот совршен дизајн и технолошка супериорност, клештите на Униор даваат a високо прецизно задржување во било кој случај на општа или наменска употреба.