429/3

Атрибути на производот

 • челусти ковани од специјален челик за алат, целосно појачан и кален
 • рачки направени од челичен лим
 • завршна површина: никлувана
 • фосфатен навој
 • симетрични челусти

Информативен лист

pdfГрип клештa - 429/3

Профили

Jaws formPremium plus carbon steel

#title#
шифраLenghtThicknessMaximum tube diameterтежина-- prazen stolpec -- 
6131011751030362
6052062501235596
61310230014401010

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Ергономски рачки

  Со ергономски рачки и специјално дизајниран фат, површината на Униор клештите обезбедува максимална удобност при работа и висока ефикасност со минимален напор.
 • Заштита на површината

  Клештите се изработени од одличен челик со специјален подобрен состав. Неколку модели доаѓаат со дополнителна хромирана заштитна површина.
 • Висока прецизност

  Со нивниот совршен дизајн и технолошка супериорност, клештите на Униор даваат a високо прецизно задржување во било кој случај на општа или наменска употреба.