239D

Атрибути на производот

 • Димензија на касетата: 321х198х54

Set includes:

 • 17x socket 3/8", 6 point (article 238/1 6P) dim. 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
 • 1x reversible ratchet 3/8"
 • accessories 3/8"; 1x offset handle, 1x sliding T - handle, 2x extension bar (125, 250mm), 1x universal joint
 • 8x screwdriver socket 3/8"; hex (article 236/2HX dim. 4, 5, 6, 8), crosstip (article 236/2PH dim. PH 2, PH 3), flat (article 236/2SL dim. 5.5, 8)
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура насадни клучеви 3/8" во метална касета 613073 239D - 30
Насаден клуч со приклучок од 3/8" 238/1 6p 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 14
T-рачка 3/8" 238.3/1 3/8" 1
Продолжеток 3/8", долг 238.4/1 3/8"x250, 3/8"x125 2
Кардански зглоб 3/8" 238.6/1 3/8" 1
Свиткана рачка 3/8" 238.5/2 3/8" 1
Насаден клуч имбус 3/8" 6 - агли 236/2HX 4, 5, 6, 8, 10 5
Долг насаден клуч имбус 3/8"6 агли 236/2HXL 4, 5, 6, 8, 10 5
Двосмерна крцкалка 3/8" 238.1/1ABI 3/8" 1

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Едноставна употреба

  Работењето со крцкалката прилагодена на втичницата на механизмот со 75 запци, кој го дели целиот круг од 360° на делови од агли со 4,8 степени и со тоа се гарантира поедноставна употреба дури и во скоро недостапни точки. Со поголеми зголемувања на крцкалката, неколку вртења и помалку сила, може да се постигне поголема остварливост и прецизност.
 • Прецизност

  Заедно со неопходните крцкалки, Униор втичниците дозволуваат дури и предвидливо и прецизно затегнување и попуштање на вијците и завртките-работењето со Униор крцкалките е побезбедно и попрецизно.
 • Безбедност

  Специјалниот систем за задржување на втичницата со таканаречено копче на еден допир-за ослободување, обезбедува поголема сигурност во работата и зголемена брзина на блокада на втичницата.