Гарнитура долги импакт насадни клучеви 3/4" во пластична касета

232PB1

Атрибути на производот

 • Димензија на касетата: 307х260х70

Set includes:

 • 6x impact socket 3/4", long type, 6 point (article 232/4L6P) dim. 24, 27, 30, 32, 33, 36
 • impact socket accessories 3/4", 1x ring with pin
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура долги импакт насадни клучеви 3/4" во пластична касета 621459 232PB1 24 - 36 7
насаден клуч IMPACT 3/4", долг 232/4L6p 24, 27, 30, 32, 33, 36 6
Осигурач IMPACT од 3/4 232.8/4 3/4" 1
Пластична касета за насадни клучеви 981PBM2 307x260x74 1

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Едноставна употреба

  Работењето со крцкалката прилагодена на втичницата на механизмот со 75 запци, кој го дели целиот круг од 360° на делови од агли со 4,8 степени и со тоа се гарантира поедноставна употреба дури и во скоро недостапни точки. Со поголеми зголемувања на крцкалката, неколку вртења и помалку сила, може да се постигне поголема остварливост и прецизност.
 • Прецизност

  Заедно со неопходните крцкалки, Униор втичниците дозволуваат дури и предвидливо и прецизно затегнување и попуштање на вијците и завртките-работењето со Униор крцкалките е побезбедно и попрецизно.
 • Безбедност

  Специјалниот систем за задржување на втичницата со таканаречено копче на еден допир-за ослободување, обезбедува поголема сигурност во работата и зголемена брзина на блокада на втичницата.