Гарнитура насадни клучевиIMPACT 1/2" со надворешен и внатрешен ТХ профил во пластична касета

231/4PB4

Атрибути на производот

 • Димензија на касетата: 244х207х44

Set includes:

 • 7x impact socket 1/2" with internal TX profile (article 231/4TX) dim. E10, E12, E14, E16, E18, E20, E24
 • 6x impact screwdriver socket 1/2" with TX profile (article 231/4ATX) dim. TX30, TX40, TX45, TX50, TX55, TX60
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура насадни клучевиIMPACT 1/2" со надворешен и внатрешен ТХ профил во пластична касета 615227 231/4PB4 - 13
насаден клуч IMPACT 1/2" со внатрешен TX профил 231/4TX E 10, E 12, E 14, E 16, E 18, E 20, E 24 7
Насаден клуч IMPACT 1/2" со TX продолжеток 231/4ATX TX 30, TX 40, TX 45, TX 50, TX 55, TX 60 6

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Едноставна употреба

  Работењето со крцкалката прилагодена на втичницата на механизмот со 75 запци, кој го дели целиот круг од 360° на делови од агли со 4,8 степени и со тоа се гарантира поедноставна употреба дури и во скоро недостапни точки. Со поголеми зголемувања на крцкалката, неколку вртења и помалку сила, може да се постигне поголема остварливост и прецизност.
 • Прецизност

  Заедно со неопходните крцкалки, Униор втичниците дозволуваат дури и предвидливо и прецизно затегнување и попуштање на вијците и завртките-работењето со Униор крцкалките е побезбедно и попрецизно.
 • Безбедност

  Специјалниот систем за задржување на втичницата со таканаречено копче на еден допир-за ослободување, обезбедува поголема сигурност во работата и зголемена брзина на блокада на втичницата.