231/4PB3

Атрибути на производот

 • Димензија на касетата: 244х207х59

Set includes:

 • 6x impact socket 1/2", 6 point (article 231/4 6P) dim. 17, 18, 19, 21, 22, 24
 • 6x impact socket 1/2", long type, 6 point (article 231/4L6P) dim. 17, 18, 19, 21, 22, 24
 • impact socket accessories 1/2"; 2x ring with pin
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура насадни клучеви IMPACT 1/2" во пластична касета 612508 231/4PB3 17 - 24 12
Клуч насаден IMPACT 1/2" 231/4 6p 17, 18, 19, 21, 22, 24 6
Импакт насаден клуч 1/2", долг 231/4L6p 17, 18, 19, 21, 22, 24 6
Осигурач IMPACT од 1/2" 231.8/4 10 - 14, 15 - 32 2

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Едноставна употреба

  Работењето со крцкалката прилагодена на втичницата на механизмот со 75 запци, кој го дели целиот круг од 360° на делови од агли со 4,8 степени и со тоа се гарантира поедноставна употреба дури и во скоро недостапни точки. Со поголеми зголемувања на крцкалката, неколку вртења и помалку сила, може да се постигне поголема остварливост и прецизност.
 • Прецизност

  Заедно со неопходните крцкалки, Униор втичниците дозволуваат дури и предвидливо и прецизно затегнување и попуштање на вијците и завртките-работењето со Униор крцкалките е побезбедно и попрецизно.
 • Безбедност

  Специјалниот систем за задржување на втичницата со таканаречено копче на еден допир-за ослободување, обезбедува поголема сигурност во работата и зголемена брзина на блокада на втичницата.