2032/2

Атрибути на производот

 • материјал: специјален флекс плус јаглероден челик
 • капацитет на челуста: 23мм
 • максимална височина: 53мм
 • за вадење округли спојки од воланот и амортизерите

Повеќе за производот

Профили

Video presentationPremium flex plus carbon steel

#title#
шифраDiameterMaximum heightMaximum puller load capacity in kilonewtons (kN)Maximum puller load capacity in tons (t)тежина-- prazen stolpec -- 
6197362353303780

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

Употреба (видео)

 • Заштита на површината

  Алатите за автомобили се изработени од одличен челик со подобрен состав. Неколку модели одат со дополнителна хромирана заштита на површината.
 • Ергономска рачка

  Со ергономски рачки и специјално дизајниран фат, површината на Униор клештите обезбедува максимална удобност при работа и висока ефикасност со минимален напор.
 • Висока прецизност

  Со својот перфектен дизајн и технолошка супериорност, Униор алатите за автомобили осигуруваат висока прецизност во секоја прилика за општа и наменска употреба.