Гарнитура клучеви за стартер во картонска кутија

#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина тежина
Гарнитура клучеви за стартер во картонска кутија 600677 200/2CB 11 - 22 5 605
Клуч за стартер 200/2 11 x 13, 13 x 17, 14 x 17, 15 x 16, 19 x 22 5
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција
  • Заштита на површината

    Алатите за автомобили се изработени од одличен челик со подобрен состав. Неколку модели одат со дополнителна хромирана заштита на површината.
  • Ергономска рачка

    Со ергономски рачки и специјално дизајниран фат, површината на Униор клештите обезбедува максимална удобност при работа и висока ефикасност со минимален напор.
  • Висока прецизност

    Со својот перфектен дизајн и технолошка супериорност, Униор алатите за автомобили осигуруваат висока прецизност во секоја прилика за општа и наменска употреба.