199MB1

Атрибути на производот

 • Димензија на касетата: 670х220х100

Set includes:

 • 8x socket 1", 6 point (article 199/1 6P) dim. 46, 50, 55, 60, 65, 70, 75, 80
 • 1x reversible ratchet 1"
 • accessories 1"; 1x sliding T - handle, 2x extension bar (200, 400mm)
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура насадни клучеви 1" во метална касета 603095 199MB1 46 - 80 12
Насаден клуч 1" 199/1 6p 46, 50, 55, 60, 65, 70, 75, 80 8
Двосмерна крцкалка 1" 199.1/1 1" 1
T рачка 1" 199.3/1 1" 1
Продолжеток 1", долг 199.4/1 1"x400, 1"x200 2

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Едноставна употреба

  Работењето со крцкалката прилагодена на втичницата на механизмот со 75 запци, кој го дели целиот круг од 360° на делови од агли со 4,8 степени и со тоа се гарантира поедноставна употреба дури и во скоро недостапни точки. Со поголеми зголемувања на крцкалката, неколку вртења и помалку сила, може да се постигне поголема остварливост и прецизност.
 • Прецизност

  Заедно со неопходните крцкалки, Униор втичниците дозволуваат дури и предвидливо и прецизно затегнување и попуштање на вијците и завртките-работењето со Униор крцкалките е побезбедно и попрецизно.
 • Безбедност

  Специјалниот систем за задржување на втичницата со таканаречено копче на еден допир-за ослободување, обезбедува поголема сигурност во работата и зголемена брзина на блокада на втичницата.