Гарнитура насадни клчеви со TX профил 1/2" во метална касета

192/12

Атрибути на производот

  • Димензија на касетата: 197х105х38
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура насадни клчеви со TX профил 1/2" во метална касета 603657 192/12 - 9
Насаден клуч со TX профил so priklucok од 1/2" 192/2TX TX 20, TX 25, TX 27, TX 30, TX 40, TX 45, TX 50, TX 55, TX 60 9

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

  • Едноставна употреба

    Работењето со крцкалката прилагодена на втичницата на механизмот со 75 запци, кој го дели целиот круг од 360° на делови од агли со 4,8 степени и со тоа се гарантира поедноставна употреба дури и во скоро недостапни точки. Со поголеми зголемувања на крцкалката, неколку вртења и помалку сила, може да се постигне поголема остварливост и прецизност.
  • Прецизност

    Заедно со неопходните крцкалки, Униор втичниците дозволуваат дури и предвидливо и прецизно затегнување и попуштање на вијците и завртките-работењето со Униор крцкалките е побезбедно и попрецизно.
  • Безбедност

    Специјалниот систем за задржување на втичницата со таканаречено копче на еден допир-за ослободување, обезбедува поголема сигурност во работата и зголемена брзина на блокада на втичницата.