#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина тежина
Гарнитура насадни клучеви од 1/4", на држач, долг тип 622629 188H6LP9 4 - 13 9 300
Насаден клуч 1/4", долг шестоаголен 188/2L6p 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12, 13 9
Држач за 1/4" насадни клучеви 188H 205 1

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
  • Едноставна употреба

    Работењето со крцкалката прилагодена на втичницата на механизмот со 75 запци, кој го дели целиот круг од 360° на делови од агли со 4,8 степени и со тоа се гарантира поедноставна употреба дури и во скоро недостапни точки. Со поголеми зголемувања на крцкалката, неколку вртења и помалку сила, може да се постигне поголема остварливост и прецизност.
  • Прецизност

    Заедно со неопходните крцкалки, Униор втичниците дозволуваат дури и предвидливо и прецизно затегнување и попуштање на вијците и завртките-работењето со Униор крцкалките е побезбедно и попрецизно.
  • Безбедност

    Специјалниот систем за задржување на втичницата со таканаречено копче на еден допир-за ослободување, обезбедува поголема сигурност во работата и зголемена брзина на блокада на втичницата.