188/2L6p

Атрибути на производот

 • материјал:специјален флекс хром ванадиум челик
 • кован, целосно појачан
 • завршна површина: хромирана според ISO 1456:2009
 • изработен според стандард ISO 2725-1 (само метричка димензија)

Стандарди

ИСО 2725-1

#title#
шифраWrench sizeLenghtDiameterDiameterProfile Thicknessтежина-- prazen stolpec -- 
6186973.250612820
6168814506.811.9520
6168824.5507.111.9520
616883550811.9520
6168845.5508.311.9520
6168856509.311.9820
61688675010.511.9831
61688785011,911.9871
61688895013,113.11171
616889105014,514.51171
616890115015,815.81171
616891125016,816.81371
616892135017,817.81371
616893145019,619.61671
6168943/16"50811.95201
6168979/32"5010.511.95711
6168985/16"5010.511.95711
61689911/32"5010.512.95711
6169003/8"5010.513.98711
6169027/16"5010.515.88711
6169031/2"5010.517.810711
6169049/16"5010.519.610711

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Едноставна употреба

  Работењето со крцкалката прилагодена на втичницата на механизмот со 75 запци, кој го дели целиот круг од 360° на делови од агли со 4,8 степени и со тоа се гарантира поедноставна употреба дури и во скоро недостапни точки. Со поголеми зголемувања на крцкалката, неколку вртења и помалку сила, може да се постигне поголема остварливост и прецизност.
 • Прецизност

  Заедно со неопходните крцкалки, Униор втичниците дозволуваат дури и предвидливо и прецизно затегнување и попуштање на вијците и завртките-работењето со Униор крцкалките е побезбедно и попрецизно.
 • Безбедност

  Специјалниот систем за задржување на втичницата со таканаречено копче на еден допир-за ослободување, обезбедува поголема сигурност во работата и зголемена брзина на блокада на втичницата.