188/2 12p

Атрибути на производот

 • материјал:специјален флекс хром ванадиум челик
 • кован, целосно појачан
 • завршна површина: хромирана според ISO 1456:2009
 • изработен според стандард ISO 2725-1 (само метричка димензија)

Стандарди

ИСО 2725-1

Профили

1/4” internal 4-pointsocket 12-pointLIFE profileDo not use with pneumatic toolsPremium flex chrome vanadium steel

#title#
шифраWrench sizeLenghtDiameterDiameterProfile Thicknessтежина-- prazen stolpec -- 
6168574256.811.9515
6168584.5257.111.9515
616859525811.9515
6168605.5258.311.9515
6168616259.311.9515
61686272510.511.9515
61686382510.511.9515
61686492510.513.1815
616865102510.514.5839
616866112510.515.8839
616867122510.516.8839
616868132510.517.81039
616869142510.519.61039
6168703/16"25811.9515
6168717/32"258.311.9515
6168721/4"259.311.9515
6168739/32"2510.511.9515
6168745/16"2510.511.9515
61687511/32"2510.512.9515
6168763/8"2510.513.9839
61687713/32"2510.514839
6168787/16"2510.515.8839
6168791/2"2510.517.81039
6168809/16"2510.519.61039

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Едноставна употреба

  Работењето со крцкалката прилагодена на втичницата на механизмот со 75 запци, кој го дели целиот круг од 360° на делови од агли со 4,8 степени и со тоа се гарантира поедноставна употреба дури и во скоро недостапни точки. Со поголеми зголемувања на крцкалката, неколку вртења и помалку сила, може да се постигне поголема остварливост и прецизност.
 • Прецизност

  Заедно со неопходните крцкалки, Униор втичниците дозволуваат дури и предвидливо и прецизно затегнување и попуштање на вијците и завртките-работењето со Униор крцкалките е побезбедно и попрецизно.
 • Безбедност

  Специјалниот систем за задржување на втичницата со таканаречено копче на еден допир-за ослободување, обезбедува поголема сигурност во работата и зголемена брзина на блокада на втичницата.