188.10A

Атрибути на производот

 • материјал: специјален флекс хром ванадиум челик
 • целосно појачан и кален
 • со магнет
 • изработен според стандард DIN 7424

Профили

Квадратна турпијаДа не се употребува на пневматски алатПремиум флекс-хром челик од ванадиумДоживотна гаранција

#title#
шифраТип Е монтажен дел од битсовиГолемина на клучДијаметарДолжинаДебелина на профилтежина-- prazen stolpec -- 
6194486.3(1/4")812.5653.927
6187016.3(1/4")1014.565533
6187026.3(1/4")131865647
6187036.3(1/4")1723.3659.574
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Едноставна употреба

  Работењето со крцкалката прилагодена на втичницата на механизмот со 75 запци, кој го дели целиот круг од 360° на делови од агли со 4,8 степени и со тоа се гарантира поедноставна употреба дури и во скоро недостапни точки. Со поголеми зголемувања на крцкалката, неколку вртења и помалку сила, може да се постигне поголема остварливост и прецизност.
 • Прецизност

  Заедно со неопходните крцкалки, Униор втичниците дозволуваат дури и предвидливо и прецизно затегнување и попуштање на вијците и завртките-работењето со Униор крцкалките е побезбедно и попрецизно.
 • Безбедност

  Специјалниот систем за задржување на втичницата со таканаречено копче на еден допир-за ослободување, обезбедува поголема сигурност во работата и зголемена брзина на блокада на втичницата.