185/2

Атрибути на производот

 • материјал: специјален хром ванадиум челик
 • завршна површина: хромирана според ISO 1456:2009

Информативен лист

pdfКлуч за свеќици - 185/2

Профили

насаден клуч 6 аголенПремиум хром челик ванадиумДоживотна гаранција

#title#
шифраГолемина на клучДијаметарДолжинаШиринатежина-- prazen stolpec -- 
6007711619145120182
6079561922115120199
6007722124115120177
6007732124180120248
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција
 • Заштита на површината

  Алатите за автомобили се изработени од одличен челик со подобрен состав. Неколку модели одат со дополнителна хромирана заштита на површината.
 • Ергономска рачка

  Со ергономски рачки и специјално дизајниран фат, површината на Униор клештите обезбедува максимална удобност при работа и висока ефикасност со минимален напор.
 • Висока прецизност

  Со својот перфектен дизајн и технолошка супериорност, Униор алатите за автомобили осигуруваат висока прецизност во секоја прилика за општа и наменска употреба.