1693F

Атрибути на производот

 • Држачот помага да се складираат до 10 велосипеди. Корисно е за трки и настани на отворено, но и за внатрешно складирање.
 • Држачот може да се користи во кратка и долга верзија. Должината на користеното место во долгата верзија е 2090мм и во кратката верзија е 1260мм. Ширината е лесно прилагодлива со цевка за поврзување.
 • Држачот доаѓа во торба каде што сите делови се обезбедени и е лесен за носење.
 • Држачот е направен од алуминиумски делови и тежи околу 7,5кг во долга верзија.

Информативен лист

pdfДржач - 1693F

pdf Instruction manual

Повеќе за производот

#title#
шифраLenghtWidthHeightтежина-- prazen stolpec -- 
6255001820 - 26301452185UnitWeight +
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

Accessories

 • Нова напредна технологија

  Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
 • Прилагодени решенија за одлични резултати

  Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
 • Одлична издржливост

  УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.