Повеќе за производот

Профили

Доживотна гаранција

Атрибути на производот

 • Банерот е направен од издржлуви платно и е прикачен на рамката А од држачот со зип врвки преку метални алки.
 • Ние нудиме банери за Вашиот држач 1693F. Mожете да го имате Вашето лого, тим или назин на продавница испечатено на банерот, за што повеќе луѓе да Ве видат.
 • Контактирајте не за повеќе детали околу `custom` банерите.
#title#
шифратежина-- prazen stolpec --
627083714
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

 • Нова напредна технологија

  Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
 • Прилагодени решенија за одлични резултати

  Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
 • Одлична издржливост

  УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.