Свивлив кован вилушкаст окаст клуч со зглоб и крцкало

161/2

Атрибути на производот

 • материјал: специјален плус хром ванадиум
 • кован, целосно појачан и кален

Предности:

 • крцкалка: работи двострано, насоката на навртување може да се промени со копче
 • 72 - заба, 5° работен агол
 • Стоп - прстенот на прстенестиот дел на клучот штити од неочекувано излизнување на клучот од завртката и позиционирањето назад на завртката.
 • Овозможува брзо и лесно затегање на навртката без да се предизвика штета на корисникот, како и брзо, безбедно и прецизно позиционирање на клучот на навртката.

Повеќе за производот

Профили

LIFE профилПремиум хром челик ванадиумДоживотна гаранција

#title#
шифраГолемина на клучДолжинаШиринаШиринаДебелинаДебелинатежина-- prazen stolpec -- 
622837613617,416,98,44,950
622839813617,416,98,44,950
6228411016020,920,88,43,872
62284211177,523,425,19,76,295
62284312177,523,425,19,76,295
62284413187,324,927,29,76,4124
62284514194,727,429,310,17144
6228461521830,43311,77,4207
6228471621830,43311,77,4207
62284817234,831,935,211,78,2236
62284918251,334,539,4129290
62285019251,334,539,4129280
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

 • Долготрајност

  Клучевите се изработени од висококвалитете хромиран челик ванадиум со поголема густина на местата со најголем притисок, а ваквото димезионирање и производство само ја зголемуваат нивната екстремна моќност и издржливост
 • Безбедно сечење

  Со нивното специјално безбедно сечење, клучевите спречуваат оштетување на аглите и ивиците на навртките и нитните со дистрибуирање на силата подеднакво на површината настрана од надворешните линии на нитната или главата на навртката наместо директно на ивиците.
 • Иновативен дизајн

  Префинетиот дизајн овозможува Униор клучевите да гарантираат точен и ефикасен пренос на сила кон главите на навртките и завртките.