Product features

Seti përfshin:

 • hex socket 1/4" 3, 4, 5, 6, 7
 • screwdriver socket with TX profile 1/4" 30, 40
 • socket 1/4" 8, 10, 12, 13, 14
 • universal joint 1/4"
 • sliding T - handle 1/2"
 • socket 1/2" 24, 27, 30, 32
 • long screwdriver socket 1/2" with TX profile 45
 • hex socket 3/8" 6, 8
 • reversible ratchet 3/8", long form
 • extension bar 3/8"
 • adaptor 3/8"
 • socket 3/8" 10, 12, 13, 14, 15, 17, 19, 21, 22
 • tool for tyres valvelets
 • spoke wrench for motorcycle
 • spring hook tool
 • T-wrench with square drive
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set of tools in tray 2 for 3800MX 629523 SET2-3800MX 40 3280
Çelës vazhdues, imbus 1/4" 187/2HX 3, 4, 5, 6, 7 5
Çelës vazhdues,TX Profil 1/4" 187/2TX TX 30, TX 40 2
Çelës vazhdues 1/4" ,6 këndësh 188/2 6p 8, 10, 12, 13, 14 5
Dorezë "T" 1/2" 190.3/1 1/2" 1
Çelës i mbyllur, i lakuar 190/1 6p 24, 27, 30, 32 4
Çelës vazhdues I gjatë 1/2" TX profil 192/2TXL TX 45 1
Çelës vazhdues imbus 3/8" 236/2HX 6, 8 2
Dorezë shtrënguese dyanëshme 3/8", e gjatë 238.1/1ALBI 3/8" 1
Vazhduese 3/8" 238.4/1 3/8"x250 1
Reduktues 3/8" 238.7/1 3/8" - 1/2", 3/8" - 1/4" 2
Çelës 6 këndësh 3/8" 238/1 6p 10, 12, 13, 14, 15, 17, 19, 21, 22 9
Tool for tyres valvelets 2042/5 115 1
Çelës për motociklet 3301/2 5x6x6,3x7, 5,4x5,6x6,5x6,8 2
Nyje kardani 1/4" 188.6/2 1/4" 1
Grep tërheqës 3600/2BI 4,2 1
T-handle with 1/4" drive 196Q 1/4" 1
Tool tray for MX tool set in tool chest 3800 vl2.3800MX 560x267x30 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Related products

Photo (pictures)

 • Mbrojtja Sipërfaqja

  Mjetet motoçikletë janë bërë prej çeliku të shkëlqyer përbërjen e përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Materiale me cilësi të lartë

  Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.