Use with

Product features

Seti përfshin:

 • combinations wrenches 7, 8, 10, 12, 13, 14, 17, 19
 • tyre levers
 • utility knife
 • flat and PH screwdrivers
 • measuring tape
 • 2-in-1 plastic hammer
 • masterlink clip pliers
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set of tools in tray 1 for 3800MX 629522 SET1-3800MX 21 2920
Çelës I kombinuar,I hapur dhe I mbyllur I gjatë 120/1 7, 8, 10 (2x), 12, 13, 14, 17, 19 9
Levë për montimin e gomave 300/2 300 (2x) 2
Dana tekefonike të rrafshta 508/1BI 170 1
Thikë univerzale (Skallper) 556A 160x18 1
Kaçavidë e rrafshtë TBI 605TBI 0.8 x 4.0x100, 1.2 x 6.5x125 2
Kaçavidë kryq (PH) TBI 615TBI PH 1x80, PH 2x100 2
Metër për matje 710R 3 m 1
Çekiç plastik "2 në 1" 820B 40 1
Dana për lidhjen e zingjirëve të motocikletave 3202/1P 1
Tool tray for MX tool set in tool chest 3800 vl1.3800MX 560x267x30 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Related products

 • Mbrojtja Sipërfaqja

  Mjetet motoçikletë janë bërë prej çeliku të shkëlqyer përbërjen e përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Materiale me cilësi të lartë

  Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.