Product features

 • dimensionet bazë të tavolinës së punës: 1500x750x2025 mm
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Stola modular per punë - moduli A12 627656 990MA18 1,5 m 15 0
Dollap për vegla 990ND6LC100 475x650x870 1
Element me furnizim me energji elektrike për tavolinë modulare 990PNE 475x650x870 1
Dërras druri për tavolinë pune 990TW 1500x750x40 1
Rafte me vrima per vegla- set 2 copë 990B 1436x1018 1
Element mbajtës per letër pastrimi 990BIN 475x650x870 1
Mbajtës për dritë 990HL 1499 1
Kuti mbajtëse plastike 990HPB 1500 1
Mbajtës me kanal 990HPC 1467x53x131 1
Llampë 990LIGHT 1200 1
Raft me varëse 990SHELF 1500 1
Mbajtës i majtë 990SL 32x45x1155 1
Mbajtës i djathtë 990SR 32x45x1155 1
Kuti plastike, set 3 copë PB.990HPB 235x155x125 (3x) 3
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Related products

Questions & Answers

 • How can I level the worktop? The floor in the workshop is not completely flat.
  It can be levelled with the PVC wedge included.
 • Çeliku fletë Cilësisë

  Qerre mjet, zemrat, kabinete dhe kuti të ndryshme për ruajtjen mjet, si dhe grupe pune, qëndron, grepa dhe pajisje të tjera janë bërë të gjitha prej çeliku me cilësi fletë. Llak veshura për të rezistuar korrozioni dhe gërvishtjet, pajisje është praktikisht i pathyeshëm
 • Formë inovative

  Një njohuri të plotë të gjitha kërkesat e punës së profesionistëve lokale ka rezultuar në edicionet e pajisjeve të seminarit të aftë për të ofruar qasje të madhe, magazinimit të qartë mjet dhe përmirësimin e shikimit në çdo moment.
 • Qartë magazinimit mjet

  Me ruajtjen e saj të qartë mjet dhe qasje të lehtë, pajisje UNIOR seminar ju ndihmon të mbani seminarit tuaj në mënyrë dhe në këtë mënyrë rrit produktivitetin tuaj.