Element me furnizim me energji elektrike për tavolinë modulare

Product features

 • Materiali: fletë metalike
 • Element me furnizim me energji për tavolinë modulare pune - me 2 bobina/bobina (për kabllo elektrike dhe për zorrë pneumatike) me susta kthyese
 • Mbështjellësi i kabllove elektrike përmban 10 m kabllo 3x1,5 mm² për 220 V
 • Bobina e zorrës së furnizimit për ajër të kompresuar përmban një zorrë me gjatësi 10+3 m, diametër të brendshëm 8 mm, diametër të jashtëm 12 mm dhe me xhunte pranon 1/4". Presioni maksimal i punës është 12 bar.
 • Pjesa e poshtme e elementeve te deres dhe një rafti ne mbredesi
 • Rrotullat kan çasje edhe individualisht ; bobina e zorrës me kodin 627387 dhe bobina e kabllit elektrik me kodin 627387. Qarku mund të montohet në këmbën mbështetëse të tavolinës modulare të punës me ndihmën e një mbajtëse pneumatike, kodi 627372.
 • bravë me çelës dhe varëse
#title#
kodLenghtWidthHeightPeshë
62564647565087033000
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Accessories

 • Çeliku fletë Cilësisë

  Qerre mjet, zemrat, kabinete dhe kuti të ndryshme për ruajtjen mjet, si dhe grupe pune, qëndron, grepa dhe pajisje të tjera janë bërë të gjitha prej çeliku me cilësi fletë. Llak veshura për të rezistuar korrozioni dhe gërvishtjet, pajisje është praktikisht i pathyeshëm
 • Formë inovative

  Një njohuri të plotë të gjitha kërkesat e punës së profesionistëve lokale ka rezultuar në edicionet e pajisjeve të seminarit të aftë për të ofruar qasje të madhe, magazinimit të qartë mjet dhe përmirësimin e shikimit në çdo moment.
 • Qartë magazinimit mjet

  Me ruajtjen e saj të qartë mjet dhe qasje të lehtë, pajisje UNIOR seminar ju ndihmon të mbani seminarit tuaj në mënyrë dhe në këtë mënyrë rrit produktivitetin tuaj.