More About Product

Profilet

Lifetime warranty3D Configurator

Product features

 • Materiali: fletë metalike
 • me 2 sirtarë
 • Sirtari i sipërm mund të mbajë një rrotull letre max. fi 270 mm dhe max. gjatësia 380 mm. Ka gjithashtu një vend për një rrotull letre rezervë në anën e pasme të sirtarit.
 • Sirtari më i ulët ka 2 pjesë të ndara për mbeturina, me një vëllim total prej 50 litrash; pjesa e parë (enë e veçantë) ka mundësi që mbeturinat të kalojnë nga dera në pjesën e përparme të sirtarit.
 • veshura me llak e mjedisit me kadmium dhe të çojë ngjyra falas
#title#
kodLenghtWidthHeightPeshë
62565547565087050000
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

 • Çeliku fletë Cilësisë

  Qerre mjet, zemrat, kabinete dhe kuti të ndryshme për ruajtjen mjet, si dhe grupe pune, qëndron, grepa dhe pajisje të tjera janë bërë të gjitha prej çeliku me cilësi fletë. Llak veshura për të rezistuar korrozioni dhe gërvishtjet, pajisje është praktikisht i pathyeshëm
 • Formë inovative

  Një njohuri të plotë të gjitha kërkesat e punës së profesionistëve lokale ka rezultuar në edicionet e pajisjeve të seminarit të aftë për të ofruar qasje të madhe, magazinimit të qartë mjet dhe përmirësimin e shikimit në çdo moment.
 • Qartë magazinimit mjet

  Me ruajtjen e saj të qartë mjet dhe qasje të lehtë, pajisje UNIOR seminar ju ndihmon të mbani seminarit tuaj në mënyrë dhe në këtë mënyrë rrit produktivitetin tuaj.