Product features

 • Materiali: fletë metalike
 • Sistemi mbyllje
 • bravë me çelës dhe varëse
 • mbathje me rrëshqitje-top duke mbajtur
 • mbulon sintetike mbrojtur mbathje dhe mjetet nga dëmtimi
 • veshura me llak e mjedisit me kadmium dhe të çojë ngjyra falas
 • 6 sirtarë (4 dimensione 374x570x70mm, 1 dimension 374x605x150mm dhe 1 dimension 374x605x230mm)
 • dimensionet bazë L 475 x W 650 x H 870 mm
 • Vëllimi i përgjithshëm i sirtarit: 145 litra
 • Përdorimi i mundshëm i SOS sistemit tabaka mjet në sirtarët
 • Kapaciteti maksimal i ngarkesës për çdo sirtar individual: 100 kg
#title#
kodLenghtWidthHeightPeshë
62706147565087069000
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Accessories

Related products

 • Çeliku fletë Cilësisë

  Qerre mjet, zemrat, kabinete dhe kuti të ndryshme për ruajtjen mjet, si dhe grupe pune, qëndron, grepa dhe pajisje të tjera janë bërë të gjitha prej çeliku me cilësi fletë. Llak veshura për të rezistuar korrozioni dhe gërvishtjet, pajisje është praktikisht i pathyeshëm
 • Formë inovative

  Një njohuri të plotë të gjitha kërkesat e punës së profesionistëve lokale ka rezultuar në edicionet e pajisjeve të seminarit të aftë për të ofruar qasje të madhe, magazinimit të qartë mjet dhe përmirësimin e shikimit në çdo moment.
 • Qartë magazinimit mjet

  Me ruajtjen e saj të qartë mjet dhe qasje të lehtë, pajisje UNIOR seminar ju ndihmon të mbani seminarit tuaj në mënyrë dhe në këtë mënyrë rrit produktivitetin tuaj.