Product features

 • Dimensionet e futjes: 564 x 364 x 30 mm
 • Për sirtarët e karrocave Eurostyle, Eurovision, Europlus dhe Hercules (mbajtëse përpara)

Seti përfshin:

 • 12 copë. çelësat e pirunit (art. 110/1), dim. tymi 6x7, 8x9, 10x11, 12x13, 14x15, 16x17, 18x19, 20x22, 21x23, 24x27, 25x28, 30x32
 • 18 copë. çelësa të gjatë (art. 120/1), dim. 6, 7, 8, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 24, 27
 • Qelës I mbyllur ne te dyja aneë 8x (neni 180/1) me dim. 6x7, 8x9, 10x11, 12x13, 14x15, 16x17, 18x19, 20x22
 • Qelës I hapur dhe mbyllur 6x (neni 183/2) me dim. 8x10, 10x11, 11x13, 12x14, 17x19, 19x22
 • Çelës (Imbus) gjashtëkëndor 9x me fund me top (artikulli 220/3S) me dim. 1.5, 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, 8, 10 në mbajtëse plastike
 • Çelës (Imbus) 9x me TX profil dhe vrimë (artikull 220/7TX) me dim. TR 8, TR 9, TR 10, TR 15, TR 20, TR 25, TR 27, TR 30, TR 40 në mbajtëse plastike
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set i çelsave në SOS sirtar 621394 964/35SOS - 54 7630
Çeles i hapur në të dyja anët 110/1 6 x 7, 8 x 9, 10 x 11, 12 x 13, 14 x 15, 16 x 17, 18 x 19, 20 x 22, 21 x 23, 24 x 27, 25 x 28, 30 x 32 12
Çelës I kombinuar,I hapur dhe I mbyllur I gjatë 120/1 6, 7, 8, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 24, 27 18
Celesa rrjet lakuar 180/1 6 x 7, 8 x 9, 10 x 11, 12 x 13, 14 x 15, 16 x 17, 18 x 19, 20 x 22 8
Çelës unazor i hapur 183/2 8 x 10, 10 x 11, 11 x 13, 12 x 14, 17 x 19, 19 x 22 6
Set imbus për kënde, në kuti plastike 220/3SPH 1
Set i çelsave imbus, TX profil me vrimë 220/7TXPH TR8 - TR40x9 1
SOS mjet tabaka për 964/35SOS vl964/35SOS 564x364x30 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Për Fillestar dhe profesionistët

  Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
 • Përbërja zgjuar

  Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
 • Zgjedhja e thjeshtë

  Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë