Product features

 • Dimensionet e futjes: 564 x 364 x 30 mm
 • Për sirtarët e karrocave Eurostyle, Eurovision, Europlus dhe Hercules (mbajtëse përpara)

Seti përfshin:

 • 1x torque wrench (article 263) dim. 1/2"/40-200 Nm
 • 9x Shtojce kacavid 1/2", me profil TX (artikull 192/2TX) nr. TX20, TX25, TX27, TX30, TX40, TX45, TX50, TX55, TX60
 • 9 x çelësave gidore të gjata 1/2" me profil TORX (art. 192/2TXL), dim. TX20, TX25, TX27, TX30, TX40, TX45, TX50, TX55, TX60
 • 9xCeles kendor 1/2" me profil të brendshëm TX (neni 191/1) nr. E10, E11, E12, E14, E16, E18, E20, E22, E24
 • 6x Shtojce kacavid 1/2", me profil ZX (neni 192/2ZX) nr. M5, M6, M8, M10, M12, M14
 • 5x çelësa të gidores të gjata 1/2" me profil ZX (art. 192/2ZXL), dim. M6, M8, M10, M12, M14
 • 8x çelësa të gidores 1/2" gjashtëkëndore (art. 192/2HX),dim. 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12, 14 mm
 • 6x çelësa të gidores të gjata 1/2" me bit Allen (art. 192/2HXL), dim. 5x100, 6x100, 7x100, 8x100, 10x100, 12x100
 • 3 x çelësa të gidores 3/8" për kandelat (art. 186.4/2), dimensionet 16, 19 dhe 21 mm
 • 6 x majë goditëse (art. 641/6), dim. 2, 3, 4, 5, 6, 8 mm
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set i çelsave në SOS sirtar 621390 964/31SOS - 79 8450
Çelës vazhdues 1/2" TX profil 192/2TX TX 20, TX 25, TX 27, TX 30, TX 40, TX 45, TX 50, TX 55, TX 60 9
Çelës vazhdues I gjatë 1/2" TX profil 192/2TXL TX 20, TX 25, TX 27, TX 30, TX 40, TX 45, TX 50, TX 55, TX 60 9
Çelës i brendshëm 1/2" TX profil 191/1 E 10, E 11, E 12, E 14, E 16, E 18, E 20, E 22, E 24 9
Çelës vazhdues 1/2" ZX profil 192/2ZX M 5, M 6, M 8, M 10, M 12, M 14 6
Çelës vazhdues i gjatë 1/2" ZX profil 192/2ZXL M 6, M 8, M 10, M 12, M 14 5
Çelës imbus 1/2" 192/2HX 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12, 14 8
Çelë imbus 1/2" i gjatë 192/2HXL 5x100, 6x100, 7x100, 8x100, 10x100, 12x100 6
Çelës 1/2" 12 këndësh 190/1 12p 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 24, 27, 30, 32 17
Çelës 3/8" për kandelat elektrikë 186.4/2 21, 19, 16 3
Gjilpërë goditëse 641/6 2, 3, 4, 5, 6, 8 6
Moment çelës me rregullator 263 1/2"/40-200 Nm 1
SOS mjet tabaka për 964/31SOS vl964/31SOS 564x364x30 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Për Fillestar dhe profesionistët

  Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
 • Përbërja zgjuar

  Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
 • Zgjedhja e thjeshtë

  Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë