Product features

 • Dimensioni i kuti: 346 x 292 x 83

Seti përfshin:

 • 13x Celes kendor 1/4"6 dhembë (artikel 188/2 6P) Nr. 4, 4.5, 5,5.5,6,7,8,9,10,11,12,13,14
 • 1 x kapëse me dy drejtime 1/4"
 • Aksesor 1/4"; 1x T DOREZA, 2xZgjerim (55, 150mm), 1x nyje kardani
 • 13x Celes kendore 1/2" me 6 dhembe (artikulli 190/1 6P) nr 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 19, 22, 24, 27, 30, 32
 • 7x Shtojce kacavid 1/2" gjashtëkëndësh (artikulli 192/2HX) nr. 6, 7, 8, 10, 12, 14, 17
 • 1x dorezë e gidores dydrejtimshme 1/2"
 • aksesorë 1/2": 1x dorezë T, 2x vazhduese 125 dhe 250 mm, lidhëse univerzale
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set çelsave, 6 këndësh 1/2" dhe 1/4", në kuti metali 611944 190BI6P43 4 - 32 43 4600
Çelës vazhdues 1/4" ,6 këndësh 188/2 6p 4, 4.5, 5, 5.5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 13
Dorezë shtrënguese dy drejtimshe 1/4" 188.1/1ABI 1/4" 1
Dorezë "T" 1/4" 188.3/2 1/4" 1
Vazhduese 1/4" 188.4/2 1/4"x55, 1/4"x150 2
Nyje kardani 1/4" 188.6/2 1/4" 1
Çelës i mbyllur, i lakuar 190/1 6p 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 19, 22, 24, 27, 30, 32 13
Çelës imbus 1/2" 192/2HX 6, 7, 8, 10, 12, 14, 17 7
Dorezë shtrënguese dy drejtimshe 1/2" 190.1/1ABI 1/2" 1
Dorezë "T" 1/2" 190.3/1 1/2" 1
Vazhduese 1/2" 190.4/1 1/2"x125, 1/2"x250 2
Nyje kardani 1/2" 190.6/2 1/2" 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Përdorimi i thjeshtë

  Operacioni i shtrëngojë akomoduese bazat është i bazuar në një mekanizëm 75-dhëmb, e cila ndan 360 ° rreth të plotë në seksione të kënde 4.8-shkallë dhe në këtë mënyrë garanton përdorim më të lehtë edhe në pikat gati i paarritshëm. Me rritje të mëdha shtrëngojë, më pak kthehet dhe më pak përpjekje, ju mund të arrijë besueshmërinë më të madhe dhe saktësi më të lartë.
 • Saktësi

  Së bashku me arpion domosdoshme, bazat UNIOR lejojnë madje, i parashikueshëm dhe saktësi shtrëngimi dhe lirimi i vida dhe arra-punojnë me UNIOR arpiom është më i sigurt dhe më të sakta.
 • Siguri

  fole-prize-prize-pjesa femnore Speciale sistem mbajtjes me një prekje lirimin butonin garanton siguri më të madhe në punë dhe një shpejtësi të rritur fole-prize-prize-pjesa femnore mbyllje.