More About Product

Product features

 • Manufactured with high quality carbon steel to ensure minimal wear to tools and wheel components being worked on.
 • Includes tools compatible with the most common nipple and spoke types.
 • The Nipple Insertion Tool makes seating nipples through double wall rims quick and easy.
 • Compact two layer foam storage box.

Kompleti përfshin mjetet e mëposhtme:

 • Speed nipple bit 2.5 mm
 • Speed nipple bit 1.5 mm
 • DT Swiss® SQUORX nipple tool
 • Inverted square nipple driver
 • Spoke nipple driver
 • Spoke nipple insertion tool
 • Mavic R-sys nipple wrench
 • Spoke wrench, Mavic
 • Spoke, bearing and cotter gauge
 • Spoke wrench sizes TX20, 3.23, 3.30, 3.45, 4.0, 4.3, 4.4, 5.0, 5.5 mm
 • Socket wrench 5.5
 • Flat spoke holder
 • Straight Pull Spoke Pliers
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Master wheel building kit 629377 1754 20 2319
Foli, duke pasur dhe fiksime argat matës 1629 357.5 1
Spoke wrench 1630/5 3,3, 3,45, TX20 3
celes për fiksimin foli banesë 1632 1
Foli celes 1633/2P-US 4x4,4 1
celes foli, Shimano 1634/2P-US 4,3x4,4 1
celes MAVIC R-SYS dalë 1635/2AP-US 6,8 1
celes foli, Mavik 1635/2P-US 1
Foli celes, 5 dhe 5.5 mm 1636/2P-US 5x5,5 1
Bartës thithit 1751/2 1
DT Swiss® SQUORX nipple tool 1751/2DT 1
Sheshi dalë fole-prize-prize-pjesa femnore kaçavidë 1751/2Q 1
Mjet kuvendit thithit 1751/2T 1
Straight Pull Spoke Pliers 1753/2B-US 1.4x2.2 1
Speed nipple bit 1756 1,5, 2,5 2
Label Made for work 1843MFW-BIKE TOOLS 1
Socket wrench with T-handle 193N-US 5,5 1
Socket wrench with TBI handle 629TBI-US 5.5 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.