More About Product

Profilet

Lifetime warranty

Product features

 • Frame preparation is the key to the perfect alignment and ultimate performance of your headset. Get the perfect fit of the headset with the edging of the head tube. With this tool, you can also remove the excess of the paint or repair the damaged head tube.

Grupi i përmban:

 • Reamer’s magnetic handle 1695.1/4BI or 1695.1/4BIUS
 • Reamer frame for head tube 1694.2/4
 • Cone guide
 • Head tube reamer for 1694 – 1.1/8
 • compression spring and nut
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Tub kreu shtrydhëse 626479 1694 2 2315
Shtrydhëse, pjesë këmbimi 1694.1 1.1/8" 1
Head tube facing tool frame 1694.2/4 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.