Clearance

Set e leva gomave në një kuti , 27 çifte - 1657ST

SKU: 624089, Dimensions: - , Quantity: 21

Set of tire levers 27 pairs - 1657STR

SKU: 625044, Dimensions: - , Quantity: 21

Tub kreu shtrydhëse - 1694

SKU: 626479, Dimensions: , Quantity: 3

Nga poshtë parantezë mjetet e përgjimit, ITAL - 1698

SKU: 626472, Dimensions: , Quantity: 6

Sfondi mjet i përpunimit për bosht të përzënë - 1699

SKU: 626476, Dimensions: , Quantity: 5

  • Teknologjia e re të përparuar

    Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
  • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

    Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
  • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

    UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.