Fleta e të dhënave

pdfSet i veglave - 1000AC

Profilet

Lifetime warranty

Product features

  • Vendosur mjet është menduar si një bazë për çdo elektricist.
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set i veglave 604577 1000AC - 21 3200
Thikë për zhveshjen e kabllove me tehë të kthyer 385H 4 - 28 1
Dana të kombinuara,izoluara 406/1VDEBI 180 1
Dana per prerje anësore,izoluara 461/1VDEBI 160 1
Dana të gjata të rrafshta,izoluara 472/1VDEBI 160 1
Dana për zhveshjen e kabllove,izoluara 478/1VDEBI 160 1
Dana tekefonike të rrafshta,izoluara 508/1VDEBI 200 1
Kaçavidë e rrafshët me izolim VDETBI 603VDETBI 0.4 x 2.5x75, 0.6 x 3.5x100, 1.0 x 5.5x125, 1.2 x 6.5x150 4
Kaçavidë e rrafshtë CR 605CR 1.0 x 5.5x125, 1.2 x 6.5x150 2
Kaçavidë kryq (PH) e izoluar VDETBI 613VDETBI PH1x80, PH2x100 2
Testues i tensionit 220-250 V 630VDE 0.5 x 3.0x140 1
Daltë e rrafshtë 660/6 200 1
Daltë e rrafshë pë elektricista 665/6A 250x11 1
Metër per matje 710P 3 m 1
Sharrë 753W 150 1
Limë gjysmë e rrumbullakët me dorezë e ashpër 761HB 200 1
Çekan pune 812 300 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
  • Për Fillestar dhe profesionistët

    Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
  • Përbërja zgjuar

    Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
  • Zgjedhja e thjeshtë

    Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë