h.990.PAP

Атрибути на производот

 • метална конструкција
 • можност за монтажа под работната маса или на ѕидот
 • за хартија ролна макс. fi 370mm и макс. должина 380mm
 • носителот има назабен нож за лесно намалување на хартијата

Информативен лист

pdfДржач за хартија - h.990.PAP

Профили

Доживотна гаранција

#title#
шифраД макс.Л макс.ДолжинаШиринаШиринатежина-- prazen stolpec -- 
62707437038042072401450
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција
 • Квалитетен лим

  Колички за алат, ормани, ормари и разни кутии за сместување алат, како и работни клупи, стојалки, куки и други додатоци - сите се изработени од квалитетен лим. Обложени со лак за да се спречи корозија и гребаници, опремата е практично неуништива.
 • Иновативен дизајн

  Општото познавање на сите работни потреби на локалните професионалци резултира со изданија на опрема за работилница која може да понуди одлична прифатливост, уредно сместување на алатот и подобрена видливост во секој момент.
 • Прегледно сместување на алатот

  Со своето прегледно сместување на алатот и лесна достапност, Униор опремата за во работилница ви помага да ја држите средена вашата работилница па на тој начин би ви се зголемила продуктивноста.