Плосната-крстач (SL/PH) ТЕНКА одвртка со изолирана острица, VDE TBI

611VDETBI

Атрибути на производот

 • врв од: специјален хард хром ванадиум челик, целосно зајакнат и кален
 • врв појачан
 • рачка: ергономска форма
 • трикомпонентен материјал
 • отвор во рачката за закачување
 • изработен по стандард EN 60900

Предности:

 • модел со тенка острица
 • И покрај тенката острица, одвртката овозможува иста функционалност и безбедност при работа, како и обичната изолирана одвртка
 • тенката острица овозможува да се работи во тешко пристапни места
#title#
шифраЗнак РН профилДодатна должинаДолжинатежина-- prazen stolpec -- 
624071SLPH 18018056
624072SLPH 210021088
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

 • Безусловна заштита

  Униор изолираните VDE алати обезбедуваат безусловна заштита дури и кога се користат во живо коло со над 1000 волтен потенцијал. Намената на сите алати е темелно потврдена по основ на ударна сила, електрика, отпорност на пламен, изолација, лепливост и тестови за печат, така што секој алат се тестира индивидуално.
 • Високо-квалитетен челик

  Изолирани клучеви, клешти, ножици, одвртувачи и други алатки за работа со електрични и други енергетски инсталации се изработени од високо-квалитетен челик за алат со дополнителна заштита и дизајниран за едноставна и безбедна употреба.
 • VDE прописи

  VDE изолирани и тестирани во согласност со прописите VDE, Униор алатките за работа во живи електрични средини излегуваат во пресрет на барањата на меѓународно признатиот Европски EN 60900 стандард.