990MA15

Атрибути на производот

  • основни димензии на работна маса L 2000 x W 750 x H (730 - 1150)mm
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Модулна работна маса - модул А15 627545 990MA15 2 m 4
Прилагодлива ногарка за модуларен работен пулт 990LA 100x650x690x1110 (2x) 2
Конектор 990C 2000 1
Дрвен пулт 990TW 2000x750x40 1
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција
  • Квалитетен лим

    Колички за алат, ормани, ормари и разни кутии за сместување алат, како и работни клупи, стојалки, куки и други додатоци - сите се изработени од квалитетен лим. Обложени со лак за да се спречи корозија и гребаници, опремата е практично неуништива.
  • Иновативен дизајн

    Општото познавање на сите работни потреби на локалните професионалци резултира со изданија на опрема за работилница која може да понуди одлична прифатливост, уредно сместување на алатот и подобрена видливост во секој момент.
  • Прегледно сместување на алатот

    Со своето прегледно сместување на алатот и лесна достапност, Униор опремата за во работилница ви помага да ја држите средена вашата работилница па на тој начин би ви се зголемила продуктивноста.