964ECO26 1/2S

Атрибути на производот

 • Димензија на влошката : 498 x 135 x 30 mm
 • Компатибилни со фиоките на Economic

Гарнитурата вклучува:

 • пила со рачка, полуфина, дим.200мм; 1x рамна ;1 х квадратна; 1 x округла
 • 1 x Плосната турпија за дрво, полуфина, со рачка (article 768H1/2S) dim. 200

Повеќе за производот

Профили

Плосната турпијаПолуокругла турпијаКвадратна турпијаОкругла турпијаДоживотна гаранција

#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура турпии во SOS влошка 621295 964ECO26 1/2S - 4
Плосната полуфина турпија со рачка 760H1/2S 200 1
Округла турпија со рачка, полуфина 763H1/2S 200 1
Квадратна турпија со рачка, полуфина 765H1/2S 200 1
Полукружна турпија за дрво, полуфина, со рачка 768H1/2S 200 1
SOS влошка за 964ЕСО 26 1/2 Ѕ vl964ECO26 1/2S 498x135x30 1
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција
 • За почетници и професионалци

  Гарнитурите содржат различни типови клучеви, клешти, одвртки, турпии, чекани, пробивачи, длета и други алати прават одличен првокласен избор за занаетчии експерти и прав избор и за почетници.
 • Интелегентен состав

  Составот на различните гарнитури е базиран на трајна соработка со локалните професионални корисници на Униор алатите. Готовите комплети ги имаат земено во предвид барањата на индивидуални полиња за работа и претставуваат квалитетен, осетлив избор на алат по атрактивна цена.
 • Едноставен избор

  Комплетите алати од типично поле ги поедноставуваат изборот и нарачката на специфични инструменти кои ви требаат и ги користите во вашата работа. Електричарите, автомеханичарите, авто-лакерите, компјутерските техничари и многу други професионалци веруваат на искуството на Униор.