964/25SOS

Атрибути на производот

 • Tool tray dimension: 188 x 364 x 30 mm
 • Compatible with drawers of Eurostyle, Eurovision, Europlus and Hercules (front drawers) line

Set includes:

 • 17x socket 3/8", 6 point (article 238/1 6P) dim. 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
 • 1x reversible ratchet 3/8"
 • accessories 3/8"; 1x swivel handle, 1x sliding T - handle, 2x extension bar (125, 250mm), 1x universal joint, 1x adaptor (3/8 - 1/2")

Повеќе за производот

Профили

3/8” internal 4-point3/8” pointsocket 6-pointLIFE profileDo not use with pneumatic tools

#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура насадни клучеви 3/8" во SOS влошка 621080 964/25SOS 6 - 22 23
Насаден клуч со приклучок од 3/8" 238/1 6p 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 17
Двосмерна крцкалка 3/8" 238.1/1ABI 3/8" 1
T-рачка 3/8" 238.3/1 3/8" 1
Продолжеток 3/8", долг 238.4/1 3/8"x250, 3/8"x125 2
Кардански зглоб 3/8" 238.6/1 3/8" 1
Адаптер 3/8" 238.7/1 3/8" - 1/2" 1
SOS влошка за 964/25 SOS vl964/25SOS 188x364x30 1

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Резервни делови

 • За почетници и професионалци

  Гарнитурите содржат различни типови клучеви, клешти, одвртки, турпии, чекани, пробивачи, длета и други алати прават одличен првокласен избор за занаетчии експерти и прав избор и за почетници.
 • Интелегентен состав

  Составот на различните гарнитури е базиран на трајна соработка со локалните професионални корисници на Униор алатите. Готовите комплети ги имаат земено во предвид барањата на индивидуални полиња за работа и претставуваат квалитетен, осетлив избор на алат по атрактивна цена.
 • Едноставен избор

  Комплетите алати од типично поле ги поедноставуваат изборот и нарачката на специфични инструменти кои ви требаат и ги користите во вашата работа. Електричарите, автомеханичарите, авто-лакерите, компјутерските техничари и многу други професионалци веруваат на искуството на Униор.