940T

Атрибути на производот

 • Ергономска, лесна по тежина и лесна за поместување .
 • Оваа количка со индустриски квалитет е идеална за употреба во гаражи, инженерски работилници и магацини.
 • Му овозможува на корисникот лесно да ги пренесува алатките и компонентите низ работниот простор и да му се при рака додека работи.
 • Оваа количка поттикнува на плански пристап кон задачите и ја подобрува ефикасноста , продуктивноста и удобноста.
 • Горната полица е отпорна на вода и овозможува лесен пристап до алатите и деловите на удобна работна висина, додека долната полица овозможува дополнителен простор за складирање.
 • Полиците се изработени за максимално оптоварување од 100кг на секоја од нив, заштитени од удар и нелизгачка површина.
 • Изработени во Европа по највисоки стандарди, и подлежат на доживотна гаранција.
Вклучува:
 • 4 тркалца - 2 фиксни и 2 ротирачки. Едно лесно сопирачки тркало.
 • Две полици со водо-отпорна површина, горната комплет со апсорбирачка, анти-лизгачка подлога.
Спецификации:
 • Вкупен капацитет 200кг, по 100кг на полица.
 • Составни димензии: 1072x600x887mm
 • Димензии на пакување : 1020x635x190mm

Информативен лист

pdfСервисна количка - 940T

Повеќе за производот

Профили

Доживотна гаранција

#title#
шифраДолжинаШиринаВисинаДолжинаВисинатежина-- prazen stolpec -- 
6273511072600887100076030000
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

Резервни делови

 • Квалитетен лим

  Колички за алат, ормани, ормари и разни кутии за сместување алат, како и работни клупи, стојалки, куки и други додатоци - сите се изработени од квалитетен лим. Обложени со лак за да се спречи корозија и гребаници, опремата е практично неуништива.
 • Иновативен дизајн

  Општото познавање на сите работни потреби на локалните професионалци резултира со изданија на опрема за работилница која може да понуди одлична прифатливост, уредно сместување на алатот и подобрена видливост во секој момент.
 • Прегледно сместување на алатот

  Со своето прегледно сместување на алатот и лесна достапност, Униор опремата за во работилница ви помага да ја држите средена вашата работилница па на тој начин би ви се зголемила продуктивноста.