940H2-BLACK

Атрибути на производот

 • материјал: специјален ПЛУС челичен лим
 • централно заклучување со брава и клуч на преклопување
 • брава со клуч вклучува и привезок
 • тркала отпорни на масло и киселина со дијаметар од 125 мм, две со кочница, која ги блокира вртењето и ротирањето на тркалото.
 • целосно извлекување на фиоките со висококвалитетни топчести шини
 • отворањето и затворањето на фиоките е многу едноставно согласно на единственото решение-рачката на фиоката на горната страна им овозможува синхронизиран фат и отворање на фиоката на количката
 • фиоки со нелизгачка внатрешна синтетичка постава
 • обложена со еко боја на Qualicoat стандард за квалитет
 • 7 предни фиоки (5x L 563 x W 365 x H 70mm, 2x L 563 x W 383 x H 150mm)
 • основни димензии со рачка и тркала L 1182 x W 640 x H 955 mm
 • вкупен волумен на фиоки: 133 литри
 • врата со брава
 • дрвена работна горна површина
 • статичен капацитет на товар на количката без тркала: 2300 кг.
 • динамичен оптоварување на вагоните: 550 кг
 • капацитет на носивост на фиоки: 45 кг
 • фиоки компатибилни со SOS tool tray 1/3, 2/3, 3/3

Предности:

 • Перфорираниот грб на задната страна на количката, овозможува закачување на алат со куки.
 • Како додаток има и држач за спрејови, за лесно складирање на спрејови до fi 68mm и задна врата со брава.

Повеќе за производот

#title#
шифраДолжинаДолжинаДолжинаШиринаШиринаВисинаВисинатежина 
62821211821040108064055095580096200
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Accessories

Резервни делови

Related products

 • Квалитетен лим

  Колички за алат, ормани, ормари и разни кутии за сместување алат, како и работни клупи, стојалки, куки и други додатоци - сите се изработени од квалитетен лим. Обложени со лак за да се спречи корозија и гребаници, опремата е практично неуништива.
 • Иновативен дизајн

  Општото познавање на сите работни потреби на локалните професионалци резултира со изданија на опрема за работилница која може да понуди одлична прифатливост, уредно сместување на алатот и подобрена видливост во секој момент.
 • Прегледно сместување на алатот

  Со своето прегледно сместување на алатот и лесна достапност, Униор опремата за во работилница ви помага да ја држите средена вашата работилница па на тој начин би ви се зголемила продуктивноста.