940E1

Атрибути на производот

 • материјал: специјален ПЛУС челичен лим
 • централно заклучување со брава и клуч на преклопување
 • lock with key included also foam keyring
 • тркала отпорни на масло и киселина со дијаметар од 100мм, едно со кочница, која ги блокира вртењето и ротирањето на тркалото.
 • целосно извлекување на фиоките со висококвалитетни топчести шини
 • нелизгавата синтетичка облога ги штити фиоките и алатите од оштетување
 • обложена со еко боја на Qualicoat стандард за квалитет
 • 4 фиоки (3 x L 560 x W 365 x H 70 mm, 1 x L 560 x W 400 x H 150 mm)
 • врата на подигање со систем на заклучување
 • основни димензии со рачка и тркала L 760 x W 440 x H 895 милиметри
 • вкупен волумен на фиоки: 76 литри
 • статичен капацитет на товар на количката без тркала: 1600кг
 • капацитет на носивост на секоја од фиоките : 45 кг
 • динамички капацитет на товар на вагоните: 300 кг
 • фиоки компатибилни со SOS tool tray 1/3, 2/3, 3/3
 • широк спектар на додатоци

Информативен лист

pdfКоличка за алат EUROSTIL - 940E1

Повеќе за производот

Профили

Thickess of Premium plus sheet metalPremium plus metal sheetCoated with eco colour of Qualicoat quality standard

#title#
шифраLenghtWidthHeightLenghtHeightтежина-- prazen stolpec -- 
60854277044089570076842000

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Accessories

Резервни делови

 • Квалитетен лим

  Колички за алат, ормани, ормари и разни кутии за сместување алат, како и работни клупи, стојалки, куки и други додатоци - сите се изработени од квалитетен лим. Обложени со лак за да се спречи корозија и гребаници, опремата е практично неуништива.
 • Иновативен дизајн

  Општото познавање на сите работни потреби на локалните професионалци резултира со изданија на опрема за работилница која може да понуди одлична прифатливост, уредно сместување на алатот и подобрена видливост во секој момент.
 • Прегледно сместување на алатот

  Со своето прегледно сместување на алатот и лесна достапност, Униор опремата за во работилница ви помага да ја држите средена вашата работилница па на тој начин би ви се зголемила продуктивноста.