683.2/2

Атрибути на производот

  • материјал:специјален флекс хром ванадиум челик
  • кована, целосно појачана и калена
  • завршна површина: хромирана според ISO 1456: 2009

Информативен лист

pdfКрак - 683.2/2

Профили

Доживотна гаранција

#title#
шифраБр.ДолжинаДебелинаШиринаДодатна должинатежина-- prazen stolpec -- 
62307560 - 9090512,510100
623076130 - 18014071615240
623077250 - 350195112422828
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција
  • Дополнителна издржливост

    Униор извлекувачите, достапни со два, три или пет прилагодливи крака, со лизгачки чекан и извлекување на глава, или во неколку други верзии, се изработени од јаглероден челик за алат. Специјалниот ковачки процес ја гарантира нивната екстра трајност.
  • едноставен за употреба

    Униор извлекувачите овозможуваат безбедно и ефикасно извлекување на лежишта, чаури и ланчаници. Сите извлекувачи се лесни за употреба, флексибилни и со екстремна долготрајност.