683.1/4

Атрибути на производот

  • материјал: тело од специјален флекс плус јаглероден челик, раце од специјален хром ванадиум челик
  • завршна површина:зацрнета
#title#
шифраНавојДолжинаДимензија на клучтежина-- prazen stolpec -- 
623066M 10 x 11541385
623067M 14x1,522317220
623068M 22 x 2329,5241165
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција
  • Дополнителна издржливост

    Униор извлекувачите, достапни со два, три или пет прилагодливи крака, со лизгачки чекан и извлекување на глава, или во неколку други верзии, се изработени од јаглероден челик за алат. Специјалниот ковачки процес ја гарантира нивната екстра трајност.
  • едноставен за употреба

    Униор извлекувачите овозможуваат безбедно и ефикасно извлекување на лежишта, чаури и ланчаници. Сите извлекувачи се лесни за употреба, флексибилни и со екстремна долготрајност.