Гарнитура избивачи со рачка во пластична касета

641/6HSPB

Атрибути на производот

 • Димензија на касетата: 197х167х47

Set includes:

 • 6x pin punch with handle (article 641/6HS ) dim. 2, 3, 4, 5, 6, 8
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура избивачи со рачка во пластична касета 620066 641/6HSPB 2 - 8 6
Избивач со рачка 641/6HS 2, 3, 4, 5, 6, 8 6
Пластична касета за насадни клучеви 981PBM1 197x167x47 1

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Високо квалитетен материјал

  Made of Premium Flex Plus Carbon Steel, Unior hammers have an induction hardened striking surface and peen. The superiority of the materials and state-of-the art manufacture are two qualities distinguishing not only hammers, but also other Unior striking tools, such as forged chisels and various punches.
 • Ергономски дизајн

  Нивната најопшта употреба - водечки клинови - долго се пропагира од различни типови чекани и други ударни алати. Рангот на оригинални чекани со оригинална дрвена рачка е проширен со алати со метална рачка, дополнително изолирани со пластично куќиште. Униор чеканите имаат ергономски дизајнирани пластични куќишта за подобрување на фатот и овозможување побезбедна употреба.
 • Прецизност

  Целта на универзалната употреба на чеканите или ѕидарските, столарските, браварските, чеканите за заварување и другите чекани со специфична употреба е ефикасно да ја пренесат активната сила на една прецизирана цел.